Friday, November 30, 2007

Haloo! Kilpailuu!

Niin joo, mehän olemme julistaneet kaikille avoimen kielimuunnoskilpailun, jonka voittajat julistetaan juuri ennen joulua. Jos siis toivotte palkinnoksi kinkkua, niin nyt on aika lähteä ostamaan kunnon pakastinta, koska tälle vuodelle palkinto ei missään tapauksessa ehdi. -- Jos taas sattuu palkintoraadin kokoonpanon ja sukupuolijakauman vuoksi olemaankin niin, että "äijä ei ainakaan saa lisää 'pierunaihetta'" -suhtautumistapa vaikuttaisi palkinnon laatuun, niin nyt on ehkä viisainta alkaa harkita jonkin muun lisäsäilytystilan (kuten järjestelmälukon avulla lukittavien hunajansäilytyskaappien) hankkimista. (Se oli vain esimerkki. Kai te ymmärrätte, ettemme me ilman markkinatutkimuskampanjaa pysty pysyttelemään selvillä siitä, minkälaiset ihmiset meidän palstaamme lukevat?)

Asiaan: (julistamme juuri uuden kilpailun: se lukijoistamme, joka havaitsee blogissamme sadannen "asiaan"-määryyttämön, voittaa palkinnon, joka on suuruudeltaan suorastaan hämmästyttävä!)

Niin, siispä "Asiaan", kuten edelläkin jo tuli tuoksahdettua [Ja nyt alkaa sihteerikin olla samaa mieltä. -- Sihteeri, joka toivoo, että vihdoin päästään Asiaan.]... No niin, keskeytyksen jäljestä voinemme ilman vastalausahduksia ottaa koko paragraafin uudelleen; siispä:

Enttinen kilpailumme on toki tekosellaan ja täyttä päisin meneillään osoitteessa http://kielimuunnoksia.blogspot.com . Ne meistä, jotka ymmärtävät jotakin joko kielestä, blogaamisesta tai yhteiskunnallisista asioista ylipäätään, ovat sitä mieltä, että osoitteessa kannattaa poiketa -- eikä pelkästään poiketa, vaan myöskin ehdottaa jotakin osuvaa määritelmää!

No comments: