Friday, December 14, 2007

Näyttää siltä, että...

... naisyhdistyksemme voittaa julistamansa kilpailun. No, mikäs siinä: palkinnot ovat paremmat ja kateellisuus kovempaa.

Pari viikkoa tässä on tainnut jo mennäkin niin, ettemme ole saaneet julkilausumia aikaiseksi. Taukoon on kuitenkin syynsä. Osa ajasta on kulunut matkailuun (Kirsti halusi taas kerran käydä katsomassa, miten Giorgios [suomeksi "Ykä"] Rhodoksella jaksaa [ja jaksoihan se, kuulemma, vaikka tämä onkin epävirallista tietoa, eikä meillä ole kuin muutama 60-luvulta peräisin olevalla kinokameralla napatun otoksen muodostama suttuinen todiste asiasta -- mutta kyllä siitäkin Ykän tunnistaa], ja toiset meistä taas ovat matkailleet lähiympäristössä -- no jaa, ehkä termi "matkailla" on vähän liioittelua, sillä lähinnähän tässä on tullut tehtyä "sihteerin töitä" tai sitten ihan puhtaita naisyhdistyksen johtohahmon hallintotehtäviä -- ja nehän eivät tunnetusti (tai ainakaan meidän tietääksemme) vaadi paljonkaan.

Mutta asiaan: (olikohan tästä joku vedonlyöntikin?) parin viikon mittainen uutispimento vaatii varmasti kommentointia. Ikävä kyllä meillä ei ole aiempien päivien lehtiä käsillämme, koska Kirsti sytytti mökkimme avotakkaan tulen ja käytti sytykkeenä kaiken irtilähtevän selluloosajalosteen, vaikka takan vasemmalla puolella olisi ollut kauniita koivupuisia sytykkeitä ja vuoden maakuntalehdet...

Kohdallemme osuneen onnettoman tapahtuman vuoksi kirjaamme siis tällä kertaa näkyviin vain muutamia kahden viime viikon aikana sattuneita eriskummallisuuksia. Voi olla, että seuraavina päivinä mieleemme juolahtaa muitakin anomalioita [sihteeri sanoi, ettei sivistyssanoja saa käyttää] -- epänormaaliuksia, eikun ei-tavallisuuksia, tarkoitamme siis omituisuuksia -- tuota, me emme oikeastaan tiedä, mitä "anomalia" tarkoittaa...

... Kenties saattaa jopa ehkä mahdollisesti olla todennäköisesti hiukan paremmin arvostelukyvyllytettyä, että otamme kantaa menneisiin asioihin vasta huomenna, jookos?

No comments: