Thursday, November 29, 2007

Ja sitten vielä viikon tärkeimmät:

Ehei, emme kommentoi! Ihmetteellisten kysymynttisten vuoro voi tulla ylihuomenna tai ylihuomenisten aattona, vaan eipä tänäpäiväisenä; tässä hetkessä välitetään vain kärkiviis niistä, jotka saattavat olla tulevien aprikointien kohteena:

1) Uskomaton sotilas: Jossain teatterissa näytellään kuulemma nyt jotain sellaista, mitä ei pitäisi näytellä. Me, Totta tosiaan, aiomme seurata tilannetta ja ottaa kantaa näytelmään vasta sitten, kun ensi-ilta on ohi.

2) Saarela ei paljon puhu: ... mutta iltapäivälehdet tietysti kyselevät. Totta on joko tämä, tai sitten tämä. (Jos linkit eivät aukene, niin valittakaa tänne. [Heh.]) (Ne tekevät tässä yleisöystävällisyydessään ja kaupalliskumppanuudessaan kyllä joistakin asioista tosi vaikeita...)

3) Jennifer nyt-unohdimme-sukunimen: Tämä on joku, joka on lihonut, mutta toisaalta iltavaivalehdet pitävät tasonsa, koska joku on myös laihtunut.

4) Tasapainoa lisää myös se, että jostakusta ei pystytä edes kertomaan, onko hän laihtunut vai mitä.
--
Huh-hui, meitä rupesikin huolestuttamaan, saammeko uhkaamamme vitosen täyteen, mutta tässä se on: (tämä voisi olla toki ihan omana uutisenaankin, mutta menköön nyt tässä, koska asiaan palataan todennäköisesti vielä tulevina päivinä)


5) Hallitus ei aio estää Alkon lakkoa pakkolailla.

No comments: